Valpkurs

Att skaffa valp berör och engagerar hela familjen. Här Messi med sina anhöriga!

Anmäl gärna Ditt intresse för valpkurs till våren!

Den här kursen riktar sig f f a till Dig som har valp mellan 3 - ca 6-8 månader. Syftet är att ge Dig kunskaper, färdigheter och verktyg till att fostra, lära och träna valpen så att den utvecklas till en trevlig kamrat i vardagslivet. Och att Ni samtidigt bygger upp och får en god relation under många år framöver!

OBLIGATORISKT! UTAN HUND.
Tag med almenacka för ev justering av tillfällen!

8 tillfällen

Ulla-Marie Lagerhorn-Blom

8 deltagare

Kurslitteratur

BÄST VAR DAG/ Maria Brandel finns på klubben á 220:-, Härliga valptid/ Ingalill och Curt Blixt. Boken rekommenderas! Kan beställas via t ex Adlibris (215:-).  Det finns ett tillhörande arbetshäfte: Min valpguide (39:-).

1000:-
Kursavgiften betalas in till Bankgiro 5010-4769 då Du fått bekräftelse på att Du har plats. Går Du flera kurser hos oss under 2019 har Du 100:- rabatt på alla kursavgifter utom den 1:a.
Kvitto medtas till kursstart!

OBS! Kursavgift och ev medlemsavgift  betalas var för sig.
till Bankgiro 5010-4769

Medtag

Medtag pärm till div material vid 1:a kurstillfället och fortlöpande.

Anmälan och

Gör intresseanmälan!

ulla-marie@telia.com  073-7540025

Hundens ras, ålder, namn.