Valpkurs

Att skaffa valp berör och engagerar hela familjen. Här Messi med sina anhöriga!

Nedanst valpkurs är fulltecknad.

Anmäl Dig gärna till vår intresselista för nästa kurs!

Den här kursen riktar sig till Dig som har valp mellan 3 - ca 6-8 månader. Syftet är att ge Dig kunskaper, färdigheter och verktyg till att fostra, lära och träna valpen så att den utvecklas till en trevlig kamrat i vardagslivet. Och att Ni samtidigt bygger upp och får en god relation under många år framöver!

Onsdag 15/8 Kl 18 - ca 21, OBLIGATORISKT! Utan hund.

8 tillfällen: Onsdag15/8, enl ovan, Onsd 22/8 och 29/8, lörd 1/9, onsd 5/9, 12/9, 19/9, 26/9

Ulla-Marie Lagerhorn-Blom och

6 deltagare / instruktör

Kurslitteratur

Härliga valptid/ Ingalill och Curt Blixt. Boken rekommenderas! Kan beställas via t ex Adlibris (215:-).  Det finns ett tillhörande arbetshäfte: Min valpguide (39:-).  Vi har några få låneböcker.

900:-
Kursavgiften betalas in till Bankgiro 5010-4769 då Du fått bekräftelse på att Du har plats. Går Du flera kurser hos oss under 2018 har Du 100:- rabatt på alla kursavgifter utom den 1:a.
Kvitto medtas till kursstart!

OBS! Kursavgift och ev medlemsavgift  betalas var för sig
till Bankgiro 5010-4769

Medtag

Medtag pärm till div material vid 1:a kurstillfället och fortlöpande.

Anmälan och

ulla-marie@telia.com, 073-75 400 25

Gör intresseanmälan till ny kurs!

Hundens ras, namn, ålder. Lån av kursbok?