BRUKS-LYDNAD

Instruktör med sina tre hundar liggande på gräsmatta
Anna Hjulström med sina hundar...

HÖSTEN 2020, HELGKURS!

Den här kursen är riktad mot Dig som vill träna för bruksprov: appellens och lägre klass lydnadsmoment för att kunna komma ut och tävla  för brukstävling - oavsett om Du valt spår, sök eller annat specialmoment.

Givetvis är Du också välkommen som vill  träna och aktivera Din hund med roliga och mer utmanande moment. God vardagslydnad och träningsintresse behövs.

Under kursen blir det genomgång, handledning och träning av de moment som ingår i ovan nämnda klasser utefter deltagarnas resp nivå. Vi går också igenom de regler som gäller vid tävling mm.

Lördag 5/9 kl 10.00

2 helger:

5-6/9 och 26-27/9

Lördagar kl 10 - 15.30, söndagar kl 09.00 - 14.30

Max 6 deltagare

Anna Hjulström:

Äger tre hundar, två staffar och en bordercollie och tävlar i bruks, lydnad, nosework, specialsök m.m.
Delägare i en kennel med sin syster, med uppfödning av malinois för bruks och tjänst och Staffordshire Bullterriers för tävling och träning.

Anna är certifierad elitdomare i Bruks och Lydnad, samt domare upp till högreklass i skyddet. Även tävlingssekreterare i bruks, lydnad och rallylydnad och tävlingsledare i bruks, lydnad och nosework.

Anna är  också diplomerad instruktör, i vardagslydnad(valp/unghund/vuxen), klicker, agility, rallylydnad, nosework och går utbildning till tävlingslydnad klass 2 och 3, samt i specialsök som är klar i höst.

Rekommend.
kurslitteratur

- SBK Regler för bruksprov, 2017 Finns att hämta på SBK hemsida eller beställa från SBK-shopen http://www.sbkshopen.se/category.html/regler

- Minikort med reglerna finns att köpa på klubben.
- Bästa starten / Brandel & Svendsen. Om Du vill tar vi hem den till något reducerat pris.

1600:- för båda helgerna! Kursavgiften kan delas upp.

Fika ingår, men tag med egen lunch!
Avgiften betalas in till Bankgiro 5010-4769 då Du fått bekräftelse på att Du har plats. Ingen rabatt på denna kurs.

Kvitto på inbetald kursavgift medtas till kursstart!

OBS!Kursavgift och ev medlemsavgift betalas in var för sig.
till Bankgiro 5010-4769

Leksaker och godis och annat som hör träning till!

Anmälan och upplysningar

ulla-marie@telia.com , SMS 073-75 400 25

Anmälan är bindande.

Hundens ras, namn, ålder.