Allmänlydnad

Taxen Sixten blir omkramad av HusseAlla sorters hundar är välkomna att delta i våra kurser!

HT 2018 - KURSEN ÄR FULLTECKNAD
Kolla gärna rallylydnad eller spårkurs!

Du och hunden lär Er goda vardagsregler så att onödiga konflikter slipper uppstå. Vi tränar bl a sitt, ligg, stanna och stanna kvar i dessa lägen, gå fint i koppel samt inkallning mm - sånt som varje hundägare har glädje av att hunden kan utföra och lyda i vardagen. Dessutom testar vi på lite nosövningar som spår, sök och uppletande.

Att vara aktiv med sin hund gynnar en bra kommunikation och relation med hunden och Du får en bättre lydnad och kontroll över Din hund. Hunden bör vara minst 8 månader.

Tisdag 28/8 kl 18 - ca 20.45 utan hund!
Tag med kalender för ev justeringar av datum och tider!

8 tillfällen: Förutom startdatum ytterligare 6 tillfällen på tisdagar samt söndag 16/9

Plats Köpings Brukshundklubb

Deltagare 8 deltagare

Instruktörer Lena Borell och Sanna Arvidsson

Kurslitteratur

Kursen bygger bl a på Bra relation/Svartberg (230:- Adlibris)- rekommenderas! Finns på adlibris, Bokus eller Svartbergs!

Kursavgift 900:- Kursavgiften betalas in till Bankgiro 5010-4769 då Du fått bekräftelse att Du har fått en plats. Du har 100:- rabatt på alla kurser under 2018 utom den första. Kvitto medtas till kursstart!

Medlemskap Du ska vara medlem i Köpings Brukshundklubb. Kursavgift och medlemsavgift betalas var för sig till Bankgiro 5010-4769

Tag med Dig Info vid första tillfället!

Anmälan och

Anmälan till  lenatammi@hotmail.com    070-219 13 79
Anmälan är bindande!

Hundens ras, namn och ålder.