ALLMÄNLYDNAD

Taxen Sixten blir omkramad av HusseAlla sorters hundar är välkomna att delta i våra kurser!

 Kursen har blivit uppskjuten.
Gör gärna intresseanmälan för kommande kurs.

 

Innehåll

Du och hunden lär Er goda vardagsregler så att onödiga konflikter slipper uppstå. Vi tränar bl a sitt, ligg, stanna och stanna kvar i dessa lägen, gå fint i koppel samt inkallning mm - sånt som varje hundägare har glädje av att hunden kan utföra och lyda i vardagen. Dessutom testar vi på lite nosövningar som spår, sök och uppletande.
 
Att vara aktiv med sin hund gynnar en bra kommunikation och relation med hunden och Du får en bättre lydnad och kontroll över Din hund. Hunden bör vara minst 8 månader.

Start

Nya tider kommer så snart läget ändrar sig.

 

Träffar

8 träffar

 

Plats Köpings Brukshundklubb

Deltagare 8 deltagare

Instruktör Daniel Nydahl och Lotten Nyberg

Kurslitteratur

Kursen bygger bl a på Bra relation/Svartberg (230:- Adlibris)- rekommenderas! Finns på adlibris, Bokus eller Svartbergs! Även BÄST VAR DAG /Brandel & Svendsen används. Den finns på klubben á 220:- Ange på anmälan om Du vill ha boken!

Kursavgift 1000:- Kursavgiften betalas in till Bankgiro 5010-4769 då Du fått bekräftelse att Du har fått en plats. Du har 100:- rabatt på alla kurser under 2020 utom den första. Kvitto medtas till kursstart!

Medlemskap Du ska vara medlem i Köpings Brukshundklubb. Kursavgift och medlemsavgift betalas var för sig till Bankgiro 5010-4769

Tag med Dig Info vid första tillfället!

Anmälan och
upplysningar

Anmäl intresse!
ulla-marie@telia.com   073-7540025

Ange vid
anmälan
Namn, adress, personnummer - 10 siffror, telefon/mobil, mail.
Hundens ras, namn och ålder.