KANTARELLSÖK

Hunden Otto markerar kantarellställe

NY KURS 2019

Vem vill inte hitta massor av gula kantareller  - eller annan svamp?! När man dessutom kan hitta dem med hjälp av sin hund - det är verkligen att förena nytta med nöje. Samtidigt är det en riktigt bra hjärngympa för hunden.

På kursen får Du handledning i hur Du med ett systematiskt upplägg och med hjälp av klickermetoden kan lära Din hund att hitta och markera kantareller - som kan växa under gräs, löv och grenar där Du själv kanske inte ser dem. En rolig aktivering som alla hundar kan lära sig!

Start och

Torsdag 15/8, 22/8, 29/8 samt 5/9 kl 18 - ca 21.

Plats Odensvi och i svampskogen.

Deltagare Max 6 deltagare

Ledare Ulla-Marie Lagerhorn-Blom

Kurslitteratur Kursen följer delvis upplägg i Kantarellsök med hund/Hallgren, Hansson. Boken är ej obligatorisk.

Kursavgift 850:- inkl klicker och dokumentation. Kursavgiften betalas in till
Bankgiro 5010-4769
Går Du flera kurser hos oss under 2019 har Du 100:- rabatt på alla kursavgifter utom den 1:a. Kvitto medtas till kursstart!

OBS! Kursavgift och  ev  medlemsavgift betalas var för sig
till Bankgiro 5010-4769.

Tag med Dig Kantareller (plocka gärna med engångshandske och lägg i glasburk med lock - håller flera veckor i kylskåp), jättegott godis i småbitar, koppel och vanligt halsband (ej  stryp) alt sele, vatten och vattenskål samt fikakorg. Gärna något att sitta på (antika rokokostolen...).

Anmälan och

ulla-marie@telia.com,  SMS 073-754 00 25
Anmälan är bindande.

Hundens ras, namn och ålder