KANTARELLSÖK

Hunden Otto markerar kantarellställe

KURSEN är fulltecknad.

Vem vill inte hitta massor av gula kantareller  - eller annan svamp?! När man dessutom kan hitta dem med hjälp av sin hund - det är verkligen att förena nytta med nöje. Samtidigt är det en riktigt bra hjärngympa för hunden.

På kursen får Du handledning i hur Du med ett systematiskt upplägg och med hjälp av klickermetoden kan lära Din hund att hitta och markera kantareller - som kan växa under gräs, löv och grenar där Du själv kanske inte ser dem. En rolig aktivering som alla hundar kan lära sig!

Start och

Anmäl gärna intresse för ev kommande kurs!

Plats Odensvi och i svampskogen.

Deltagare Max 6 deltagare

Ledare Ulla-Marie Lagerhorn-Blom

Kurslitteratur Eget material.

Kursavgift 850:- inkl klicker och dokumentation. Kursavgiften betalas in till
Bankgiro 5010-4769
Går Du flera kurser hos oss under 2019 har Du 100:- rabatt på alla kursavgifter utom den 1:a. Kvitto medtas till kursstart!

OBS! Kursavgift och  ev  medlemsavgift betalas var för sig
till Bankgiro 5010-4769.

Tag med Dig Kantareller (plocka gärna med engångshandske och lägg i glasburk med lock - håller flera veckor i kylskåp), jättegott godis i småbitar, koppel och vanligt halsband (ej  stryp) alt sele, vatten och vattenskål samt fikakorg. Gärna något att sitta på (antika rokokostolen...).

Anmälan och

ulla-marie@telia.com,  SMS 073-754 00 25
Intresseanmälan!

Hundens ras, namn och ålder