Spårkurs fortsättning

Schäfer spårar på ängsmark

2020 (Troligen inte under våren, men gör gärna intresseanmälan till kommande kurs.)

Den här kursen är till för Dig som spårat ett tag, kanske deltagit i någon spårkurs tidigare, och som vill fortsätta att utvecklas inom spår tillsammans med Din hund och andra likasinnade - under Ingemar Elfströms erfarna ledning.

Tillfällen

Start ... Ännu ej bestämt.

Plats anges för varje tillfälle.

Max 6 deltagare.

Ingemar Elfström från Fagersta Brukshundklubb med omfattande erfarenhet och kunskaper inom bl a bruksaktiviteter, och dessutom tävlingsansvarig inom distriktet.

Se bilder i fotogalleriet; SPÅR FORTS VT-19SPÅRTRÄNING, där Ingemar är instruktör och finns med på de 15 sista bilderna.

Avgift

1000:- Kursavgiften betalas in till Bankgiro 5010-4769 då Du fått bekräftelse på att Du har plats. Går Du flera kurser hos oss under 2020 har Du 100:- rabatt på alla kursavgifter utom den 1:a.
Kvitto medtas till kursstart!

OBS! Kursavgift och ev medlemsavgift betalas in var för sig!

Medtag till
spårtillfällena
Spårsele och spårlina.
Snitslar.
Leksaker, spårpinnar och annat att lägga i spåret.
Leksaker och godis som belöning.
Skål och vatten till hunden.
Klädsel efter väder.
Kaffekorg. Sittunderlag.

Anmälan och upplysningar

ulla-marie@telia.com  073-75 400 25