Drag, Grönt kort

Kursen är genomförd.

Välkommen till kurs för drag med hund inkl Grönt kort!

Att hålla på med drag tillsammans med sin hund är både roligt och nyttigt.

Det är en väldigt rolig motionsform som passar alla hundar och förare.

Vad målet än är för dig och din hund får du här en grundlig genomgång om träning och
tävling inom draget.

Kursen kommer att varva  teori och praktik, allt för att du ska känna dig säker att

börja träna själv hemma och sen även tävla om det är målet.

Viss utrustning kommer att gå att låna/prova.

Bra om du har med dig sele till din hund. Är du osäker så tveka inte att höra av dig.

Efter avslutad kurs så erhåller du Grönt kort vilket betyder att du har rätt att tävla i alla de olika draghundsgrenarna:

Barmarksdrag:               Vinterdrag:

Löpning                             Skidor

Cykling                              Skidor med pulka

Kickbike                            Släde

Vagnsklasser

Deltagare 10 - max 15 deltagare med hund

Cilja Österberg cilja80@gmail.com

Cilja  är Grönt kort-instruktör utbildad av Svenska draghundsförbundet och tävlar och tränar aktivt med sina ÅTTA hundar. Hon har tävlat cykel, kickbike med två hundar, fyrspann med tre-hjuling och även släde fyrspann sprint.

Datum Lördag 5/8 och söndag 6/8 kl 10 - 16 bägge dagarna.

Plats Köpings Brukshundklubb

Kursavgift 750:-  Kursavgiften betalas in till Bankgiro 5010-4769 då Du fått bekräftelse att Du har fått en plats. Du har 100:- rabatt på alla kurser under 2016 utom den första. Kvitto medtas till kursstart!

Medlemskap Du ska vara medlem i Köpings Brukshundklubb. Kursavgift och medlemsavgift betalas var för sig.

Övrigt För- och em-fika ingår i kursavgiften. Lunch tar Du med själv. Vi har mikrougn.

Tag med Dig sele enl. ovan samt allt som behövs vid hundträning som belöning (godis eller leksak), egen vattenskål...

ulla-marie@telia.com  Anmälan är bindande.

Ange vid anmälan

Namn, adress, personnummer, mobil, mail.

Hundens ras, ålder och namn.