Balansboll-kurs

Bouvier, svart hund tränar på blå balansboll i gröngräset.

VÅREN 2023

Ofta ingår träning på balansboll under rehabilitering efter skador. Men ännu bättre är att träna förebyggande!  Förutom kroppskontroll förbättras balans, styrka, smidighet och  koordination. Balansövningarna kräver koncentration och ger hunden både fysisk och mental träning och bidrar till ökat självförtroende!

I denna kurs får Du bl a en genomgång av säkerhet och teknik vid bollträning samt mycket praktisk övning.

Bollträning är en utmärkt form av aktivering och de flesta hundar älskar att använda hjärnan och att lära sig saker - däribland att balansera på boll!

Under kursen får Du testa olika typer av bollar/balansredskap.

Träningen anpassas till varje hund.

Datum, tid
och plats

4 tillfällen sent i vår, datum kommer senare.

Deltagare Max 8

Instruktör och

Martina Alm

Kurslitteratur Rek. ges under kursen.

1000:-
Inbetalas till Bg 5010-4769 vid bekräftelse av plats. Du har 100:- rabatt på alla kurser utom den 1:a under 2023

Medlem Du ska vara medlem i Köpings Brukshundklubb.

Medtag

> Bollar kommer att finnas att låna

> Massor med godis i småbitar.
> Sele alt vanligt halsband, EJ STRYP.
> Vatten och vattenskål.

ulla-marie@telia.com 073-75 400 25

Intresseanmälan!

Namn, adress, personnummer - 10 siffror, telefon/mobil, mail. Hundens ras, ålder och namn.