ALLMÄNLYDNAD

Taxen Sixten blir omkramad av HusseAlla sorters hundar är välkomna att delta i våra kurser!

VÅREN 2023

Du och hunden fortsätter att utveckla en god relation och vardagslydnad enligt TSB-modellen (trygghet, samarbete, bestämmande) så att "hundlivet" blir trevligt och onödiga konflikter undviks. Vi fortsätter bl a att träna  sitt, ligg, stanna och stanna kvar i dessa lägen, gå fint i koppel, hälsaträning, hundmöten samt inkallning och mycket mer - sånt som varje hundägare har glädje av att hunden kan utföra och lyda i vardagen. Dessutom testar vi på lite nosövningar som spår, sök och uppletande.

Att vara aktiv med sin hund gynnar en bra kommunikation och relation med hunden. Du får en bättre lydnad och kontroll över Din hund. Hunden bör vara minst 8 månader.

Måndag 20/2 på Köpings Brukshundklubb
INGA HUNDAR med detta tillfälle.

7 träffar inkl start på måndagar Kl 18 - 20.15 samt ett nosarbete-tillfälle = 8 tillfällen.

F o m tillf 2 genomförs kursen på Östuna ridhus strax utanför Köping. Där är det torrt och dragfritt - men KALLT! VARMA KLÄDER!

Deltagare 8 deltagare

Instruktörer Patrik Skoglund och Liselotte Hammar

Kurslitteratur

Kursen bygger bl a på Bra relation/Svartberg (230:- Adlibris)- rekommenderas! Finns på Adlibris, Bokus eller Svartbergs! Även BÄST VAR DAG /Brandel & Svendsen används. Den och tillhörande checklista finns på klubben á 220:-, resp 70:-

Kursavgift 1500:- Inbetalningen kan delas upp i två tillfällen, ange detta i anmälan! Kursavgiften betalas in till Bankgiro 5010-4769 då Du fått bekräftelse att Du har fått en plats. Om Du deltar i fler kurser under 2023 får Du dra av 100:- på varje kursavgift - utom den 1:a.  Kvitto - visa inbetalningen i mobilen -  medtas till kursstart!

www.brukshundklubben.se/bli-medlem/

Info första tillfället!

Anmälan och

ulla-marie@telia.com   073-75 400 25
Anmälan är bindande.

Hundens ras, namn och ålder.