Träningstävlingar

Boj kommer på inkalning i full karriär

Boj kommer som ett skott på inkallning!

TRÄNINGSTÄVLINGAR INOM DISTRIKTET PLANERAS (HT-17)

Nedanstående text kommer att redigeras då aktuella uppgifter vbf från vår tävlingsansvarige Kim L.

I samarbete med ... Brukshundklubbar

...anordnas träningstävlingar för våra klubbars medlemmar. Syftet är att ge medlemmarna i våra resp klubbar möjlighet att träna under så tävlingslika förhållanden som möjligt. Om Du är med i annan Brukshundklubb kan Du komplettera med vår medlemsavgift på 100:- så kan Du också delta!

Du får prova på att tävla
...i Din nivå/klass vad gäller grenarna brukslydnad eller tävlingslydnad. Varje ekipage får välja 3 moment i sin nivå/klass - men vill man vid något av dessa tillfällen göra ett helt program så är det också möjligt. Du avgör själv hur  Du vill utnyttja träningstävlingen; om Du vill belöna under Dina moment eller köra strikt tävlingsmässigt.

Varje träningstillfälle
...börjar med brukslydnaden därefter följer lydnadsklasserna. De som är ansvariga för resp träningstillfälle får köra sina hundar först. Alla deltagare hjälps åt med olika funktionärsuppgifter, t ex att plocka fram/undan utrustning, skriva protokoll, att vara tävlingsledare mm.

Grillen

... är tänd för hamburgare eller korv, och fika med sötebröd serveras till hungriga deltagare!

Kontaktperson:

Välkomna alla tävlingssugna och andra intresserade!

Nedanstående tillfällen är aktuella 2017:

Dag Datum Tid Plats Ansvariga