LYDNAD: Start, klass1

Gosse håller i 10-poängskylten

VÅREN 2023     TRÄNINGSGRUPP

Det här är 6 planerade träningstillfällen för Dig som tränar lydnad inför startklass och klass 1.

Vid varje träningstillfälle träffas vi först i klubbstugan och går igenom regler samt de moment som Du vill träna på.

Du deltar själv aktivt i träning och diskussion tillsammans med de andra deltagarna.

Kurstillfällen
& tid

6 tillfällen alla kl 18 - 20.15
Start torsdag 4/5, därefter ytterligare 5 tillfällen: 11/5, 18/5, 25/5, 1/6, 8/6

Förkunskaper

God vardagslydnad och hunden ska kunna vara lös och vilja vara hos sin förare. Du ska ha kunskaper om momenten som ingår i den klass Du önskar träna för.

Deltagare Max 6 deltagare.

Ledare &
Upplysningar

Monika Lahtinen
monikalahtinen@telia.com  070-402 36 59

Kurslitteratur

www.brukshundklubben.se/tavling-utstallning/lydnadsprov/regler-lydnad/  finns att köpa på klubben för 80:- Bästa Starten (320:-) samt checklistor (50:-) / Brandel och Svendsen, finns att köpa på klubben = reducerat pris.

1200:- Avgiften betalas in till bg 5010-4769 vid bekräftelse på att Du har plats.
Går Du flera kurser hos oss under 2023 har Du 100:- rabatt på alla kursavgifter utom den 1:a. Kvitto på inbetald kursavgift medtas till kursstart!
www.brukshundklubben.se/bli-medlem/

Utrustning

Halsband, koppel - ej flexi

MYCKET mjukt godis (som hunden gillar) i småbitar.

Träningsleksaker hunden gillar.

Vatten och vattenskål.

ulla-marie@telia.com, SMS 073-75 400 25

Anmälan är bindande.

Hundens ras, namn, ålder.