Unghund - Allmänlydnad

Hund springer mot matte med sin leksak

EJ AKTUELL VÅREN 2017. Alt Allmänlydnad eller Rallylydnad!

Den här kursen är en fortsättning på valpkursen eller för Dig som har en ung hund och som missat valpkursen.

Under kursen kommer vi att fortsätta utveckla den goda relationen mellan Dig och Din hund. Vi tränar praktiska färdigheter som sitt, ligg, stanna, stanna kvar, gå fint, hundmöten, hälsa-träning, inkallning, förbud mm - sånt som varje hundägare har glädje av att hunden kan utföra / "lyda" i vardagen.

Vi provar också på naturligt hundgöra: nosarbete som spår, sök och uppletande. Dessutom tar vi upp om hundens hälsa, skötsel och hantering, tittar på de lagar och förordningar som gäller alla hundägare och nosar lite på andra aktiviteter som kan vara kul för Dig och Din hund att gå vidare med.

.... utan hund. OBLIGATORISK!

Tillfällen

8 tillfällen

8 deltagare

Instruktörer

....

Kurslitteratur

Kursen bygger bl a på Bra relation/Svartberg (230:- Adlibris)- rekommenderas! samt Allmänlydnad/Sjösten, Folkesson (188:- Adlibris).
Ange om Du vill LÅNA eller KÖPA någon av böckerna.

900:- Kursavgiften betalas in till Bankgiro 5010-4769 då Du fått bekräftelse på att Du har plats. Går Du flera kurser hos oss under 2016 har Du 100:- rabatt på alla kursavgifter utom den 1:a.
Kvitto på inbetald kursavgift medtas till kursstart!

OBS! Kursavgift och ev medlemsavgift betalas var för sig
till Bankgiro 5010-4769

Pärm till div material vid 1:a kurstillfället och fortlöpande.

Anmälan och

Gör t v intresseanmälan (= ej bindande) ulla-marie@telia.com

Anmälan är bindande.

Ange vid anmälan

Hundens ras, namn och ålder. Lån av kursbok?