Rallylydnad; Fortsättnings- & Mästar-klass

Golden med matte tävlar i rallylydnad

En kurs för Dig som avser att tävla och vill få en extra finslipning - eller Du som
vill allmänt förbättra Din teknik för att gå vidare inom rallylydnaden!

Träning i de moment som ingår i  fortsättnings- och mästarklass. Finslipning av teknik och genomförande. Tävlingsträning - vad som just är speciellt för att kunna lyckas på tävling.

Datum, tid

Söndag 2/9 - en vecka före vår egen tävling!
Kl 10.00 - 17.00

Max 8 (minst 6) deltagare

Du har gått nybörjarkurs i rallylydnad.

Instruktör Bea Granlund
Med hunden Morris vann Bea 2014 ungdoms-SM i mästarklass och deltog samma år i rallylydnads-SM. Även med nuvarande hund Lycka tävlar Bea i mästarklass och tog championat i våras.Beas träningsfilosofi bygger på glädje och att hunden ska bjuda in till träning. Hon är inte främmande att jobba med svårmotiverade hundar och tror att alla hundar kan – om man bara hittar den individens motivation.

800:- betalas vid bekräftelse om plats till bankgiro 5010-4769

I kursavgiften ingår för - och em-fika. Lunch tar Du med Dig själv. Vi har mikro.

Medlemsavgift är ej nödvändig till denna kurs.

Anmälan,

Ann-Christine  u3780b@koping.net  070-57 07 444
Anmälan är bindande.

Namn, adress, personnr, mobil och mail.

Hundens ras, ålder och namn.