Rallylydnad EXTRA!

Rallytävling, hund hoppar över hinder.

Vi fortsätter träna på grundfärdigheter och momenten i nybörjar- och fortsättningsklass.

Vi tränar kombinationer, banor och utvecklar belöningsteknik samt hur hunden får stadga i positionerna. Vi går igenom regler för Rallylydnad, tränar på att bygga banor och går igenom hur en tävling går till.

Helena Westerlund. Mail helena.westerlund@outlook.com

Den 18 juni kommer Eva Pontoppidan som gästinstruktör! Hon går igenom och förevisar belöningsteknik och stadga i positionerna. Träning både enskilt och i grupp.

Eva är tillsammans med sin Leon kvalad till SM i Rallylydnad. Hon är bland annat utbildad Rallylydnadsinstruktör.

Datum & tid Torsdag 28/5, 4/6, 11/6, 18/6 och 25/6.
Samtliga kl 18 - 20.15

Plats Köpings Brukshundklubb

Krav Du och din hund ska ha gått Rallylydnad nybörjarkurs eller ha motsvarande kunskaper.

Avgift

900:- Du ska vara medlem. Ev medlemsavgift och kursavgift betalas in separat till bg 5010-4769 snarast då du fått bekräftelse om plats. Om du gått någon annan kurs i Köpings Brukshundklubb under 2020 har du 100 kr rabatt!

Fika ingår.

Deltagare Max 6 deltagare med hund.

Anmälan Snarast till Ann-Christine mail u3780b@koping.net

Ange Namn, personnr, adress, mobil och mail.
Hundens ras, ålder och namn.