MARKERINGSKURS

Hund markerar röd kong-fynd

Hösten 2019

Du som tränar NoseWork, kong-sök eller annat specialsök - eller t ex spår - har nytta av en tydlig markering då hunden hittat gömman eller t ex spårpinnen. Vi kommer att lära hunden fokusera med stadga på det den hittar. De flesta hundar kan lära sig att markera – men det krävs träning! Din hund behöver vara lätt att belöna med GODIS (eller leksak) – och vilja jobba för sin belöning.

Start måndag 14/10 kl 18 - 20

Därefter måndag 21/10, 28/10 och 4/11 kl 18-20

6-8 deltagare

Liten burk typ snusdosa, leksaker - gärna röd kong, JÄTTEGOTT godis i småbitar, vattenskål och vatten.

Ulla-Marie Lagerhorn-Blom

850 inkl klicker:-  Kursavgiften betalas in till Bankgiro 5010-4769 då Du fått bekräftelse på att Du fått en plats. Går Du flera kurser hos oss under 2019 har Du 100:- rabatt på alla kursavgifter utom den 1:a.
Kvitto på inbetald kursavgift medtas till kursstart!

OBS! Kursavgift och ev medlemsavgift betalas var för sig till Bankgiro 5010-4769

Anmälan &
Anmälan till ulla-marie@telia.com 073-75 400 25

Anmälan är bindande!

Hundens ras, namn och ålder.