MARKERING & KONG

Hund markerar röd kong-fynd

HÖSTEN 2020

Du som tränar NoseWork, Kong-sök eller annat specialsök - eller t ex spår - har nytta av en tydlig markering då hunden hittat gömman eller t ex spårpinnen. Vi kommer att lära hunden fokusera med stadga på det den hittar. De flesta hundar kan lära sig att markera – men det krävs träning! Din hund behöver också vara lätt att belöna med GODIS eller LEKSAK– och vilja jobba för sin belöning.

Vi grundar med markeringsträning och fortsätter med KONG-sök.

8 tillfällen med start tisdag 29/9 kl 18 - ca 21 och därefter ytterligar 7 tisdagar.

6-8 deltagare

Leksaker - gärna röd kong, JÄTTEGOTT godis i småbitar, vattenskål och vatten.

Specifik Kong-sök-tecken t ex sele, halsband eller likanande. Klicker om Du använder det (finns att köpa hos oss inkl armband  för 50:-)

Rek inköp Specialsax kolstål/Clas Ohlson (159:-)

Ulla-Marie Lagerhorn-Blom och Airi Ahosmäki

1200:- inkl kong (M).  Kursavgiften betalas in till Bankgiro 5010-4769 då Du fått bekräftelse på att Du fått en plats. Går Du flera kurser hos oss under 2020 har Du 100:- rabatt på alla kursavgifter utom den 1:a.
Kvitto på inbetald kursavgift medtas till kursstart!

OBS!

200:- tillkommer / deltagare p g av hyra av lokal för inomhusträning f o m 3:e tillfället.

Det går bra att dela upp kursavgiften efter överenskommelse.

OBS! Kursavgift och ev medlemsavgift betalas var för sig till Bankgiro 5010-4769

Anmälan &

ulla-marie@telia.com 073-75 400 25

Anmälan är bindande.

Hundens ras, namn och ålder.