MARKERING & KONG

Hund markerar röd kong-fynd

Sommar 2020 // KURSEN ÄR FULLTECKNAD!
Anmäl gärna intresse för kommande kurs...

Vi grundar med markeringsträning och börjar med KONGsök.

Du som tränar NoseWork, kong-sök eller annat specialsök - eller t ex spår - har nytta av en tydlig markering då hunden hittat gömman eller t ex spårpinnen. Vi kommer att lära hunden fokusera med stadga på det den hittar. De flesta hundar kan lära sig att markera – men det krävs träning! Din hund behöver vara lätt att belöna med GODIS (eller leksak) – och vilja jobba för sin belöning.

Tiisdagarna 2/6, 9/6, 16/6, 23/6 kl 18 -21

6-8 deltagare

Liten burk typ snusdosa, leksaker - gärna röd kong, JÄTTEGOTT godis i småbitar, vattenskål och vatten.

Ulla-Marie Lagerhorn-Blom

850:- inkl klicker.  Kursavgiften betalas in till Bankgiro 5010-4769 då Du fått bekräftelse på att Du fått en plats. Går Du flera kurser hos oss under 2020 har Du 100:- rabatt på alla kursavgifter utom den 1:a.
Kvitto på inbetald kursavgift medtas till kursstart!

OBS! Kursavgift och ev medlemsavgift betalas var för sig till Bankgiro 5010-4769

Anmälan &

ulla-marie@telia.com 073-75 400 25

Intresseanmälan!

Hundens ras, namn och ålder.