Från valp till stjärna

Två instruktörer med sina hundar på bänk vid tävlingsboden.

Lotta Hagström och kompis Åsa Lindberg från Kungsör med resp hundar, båda aktiva med bl a Valp till stjärna-kurser.

Ingen kurs aktuell för tillfället. Gör gärna intresseanmälan!

Innehåll Kursen riktar sig till Dig med valp eller unghund och som siktar mot tävling i bruks, lydnad - eller annat! Du kommer att få handledning i att skapa bra engagemang, en lagom aktivitetsnivå och hur Du utvecklar Din hunds egenskaper i träning. Genom att leka med hunden och skapa bra belöningar bygger Du en god grund för fortsatt träning och så småningom tävling!

Deltagare Max 6 deltagare med hund.
Några observatörsplatser kan erbjudas.  Du får då möjlighet att hoppa in om nån av de ordinarie deltagarna är frånvarande.

Leksaker, godaste godis, klicker om Du använder det.
I övrigt info vid första tillfället.

Kurslitteratur

Från valp till stjärna (Nyutgåva!) / Maria Brandel
Ange om Du vill köpa boken till rabatterat pris genom oss!

Kursavgiften ---och ev kurslitteratur---- betalas på plats i samband med kursstart. Observatörsplats ----  Kursrabatten gäller ej på denna kurs.

Du ska vara medlem i Köpings Brukshundklubb. Vår medlemsavgift är 100:- då Du är medlem i annan brukshundklubb.

Anmälan och

INTRESSEANMÄLAN:

ulla-marie@telia.com 073-75 400 25

Hundens ras, ålder och namn.